Köszöntő

Kedves Látogatónk!

 

A „Szolidaritás és a migrációs áramlások igazgatása” általános program átláthatóságának biztosítása érdekében a magyarországi Felelős Hatóság elkészítette a www.solidalapok.hu portált,  valamint célul tűzte ki annak üzemeltetését.

Reméljük, hogy portálunkon a Szolidaritási Alapokkal (Európai Integrációs Alap, Európai Menekültügyi Alap, Európai Visszatérési Alap és  Külső Határok Alap) kapcsolatos minden kérdésére megtalálja a megfelelő választ. Célunk, hogy teljeskörű információt szolgáltassunk egy folyamatosan frissített adatbázisra építve. Ennek keretében tájékozódhat a négy Szolidaritási Alap jogi hátteréről, a többéves és éves tervekről, aktuális és lezárt pályáztatásokról, nyertes pályázatokról, elért eredményekről, arculati elemekről  valamint elérhetőségeinkről. Adatbázisunkat folyamatosan bővítjük, illetve egyes oldalaink még a fejlesztés fázisában vannak.

Oldalainkon jó böngészést kívánunk, észrevételeiket szívesen fogadjuk a solidalapok@solidalapok.hu e-mail címen.

Amennyiben bármilyen kérdése van oldalainkkal, pályáztatásainkkal, megvalósult programjainkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal!